Известие

Collapse
No announcement yet.

Скоростомер проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скоростомер проблем

Видно от заглавието на темата имам проблем с отчитането на скоростта. Отчита в повече. В петък сменях таблото с друго за проба отзад от буксите и днес като я натиснах някак много бързо стигна 180 а по принцип там по - вече от 120 не карам защото после има камера и намалям до 90.
    Дайте идеи.

Поздрави
    алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
    алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Не разбрах добре и моля да поясниш:

Сменил си таблото с друго или само си пробвал друго и като си върнал твоето си установил, че твоето вече отчита грешно?

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Или вчера ти е бил по-тежък крака от обичайното или таблото е от 3.2 240 коня и сега нейната душа се е вселила в твоя Т.С. и е станал 240 коня!

Sorry, че се ебавам ама и аз нищо не разбрах от поста ти.
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Извинявам се че не сте ме разбрали. Не ми работи дисплея за изминатите километри като на повечето 166 и ми попадна едно табло от друга алфа 166 само че дизелова и е 2001. Откачих буксите на моето табло и закачих другото и тръгна обаче се оказа че дисплея не е с лентов кабел а е запоен на платката и така на практика новото табло не ми върши работа. Закачих отново буксите на моето си табло и на следващият ден констатирах това с разликата в отчитането на моето си табло.

Това е.

Comment

Какво отклонение спрямо нормалната скорост се получава според теб сега?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Днес всичко е наред май. Иначе както написах там карам със около 120 до 130, а тогава стрелката отиде до към 180 и като че насичаше стрелката не се движеше плавно.

Странна кола е това алфата.

Comment

Working...
            X